Vi holder orden på din økonomi

Lei av reiseregninger?

Er du lei av å skrive reiseregninger og holde orden på kvitteringer og reiste kilometer under og etter bedriftsreiser? O.M. Regnskap tilbyr en digital, mobil og nettbasert løsning som gjør føring av reiseregninger både enkelt, praktisk og oversiktlig. Du kan håndtere utlegg, kjøregodtgjørelse og reiseregningen direkte på mobil, nettbrett eller PC.

Effektiv og tidsbesparende føring av reiseregninger
Løsningen eller verktøyet gjør at du kan håndtere utlegg, kjøregodtgjørelse og selve reiseregningen direkte på mobil og nettbrett eller PC.

Dette er Visma.net Expense: 

-    Ta bilde av kvitteringene dine med mobilen og laster dem direkte opp til Visma.net Expense. Dermed ligger alle utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelser tilgjengelige digitalt etter endt reise. Alt du trenger å gjøre er å koble sammen de utlegg og kvitteringer som hører sammen.

-    Kjøreutgifter kan registreres automatisk.En egen app brukes da til å registrere bilkjøring og bompenger via GPS, som så sender denne informasjonen til mobilløsningen din. Du velger selv hva som skal importeres videre til Visma.net Expense.

-    Enkelt å godkjenne reiseregninger og utlegg.  Som leder godkjenner du dine ansattes reiseregninger raskt og enkelt på mobil, nettbrett eller PC.

-    Last opp elektroniske kvitteringer og reiseregninger.

Ditt kredittkort kan kobles til Visma.net Expense slik at alle transaksjoner importeres automatisk. Alt du trenger å gjøre er å koble transaksjonene opp mot tilhørende utlegg.

Visma.net Expense kan brukes helt frittstående eller integreres med regnskap- og lønnssystemer, som blandt andre Visma eAccounting. Integrasjonen sørger for enkel og rask overføring av godkjente utlegg til lønnssystemet. Sluttresultatet? En tidsbesparende og effektiv løsning som gir din bedrift et fortrinn.

Ta kontakt med oss i O. M. Regnskap for å få reiseregninger samt refusjon av utlegg og kjøregodtgjørelse til å (nesten) bli en lek. 

Les mer om Visma.net Expense –

https://www.visma.net/siteassets/vs/pdf/produktark_visma.net_expense.pdf

Les komplett funksjonalitetsmatrise for Visma.net Expense – https://www.visma.net/siteassets/vs/pdf/produktmatrise_visma.net_expense.pdf