Enklere og billigere regnskap

– Det er bare å heise flagget for eAccounting

Årstein Sjøen, eier/daglig leder av Økokrambua AS.

Årstein Sjøen har i flere år gjort fersk og økologisk mat mer tilgjengelig for haugalendinger med sin butikk i Haugesund. Her selger han økologisk produsert mat som frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk og ferskt brød fra Stavanger hver fredag. 

Kundene er matbevisste personer i alderen 17 til 70, og i følge ham selv vokser kundemassen seg større i takt med tiden. Flere av dem er mennesker som sliter med helsen og som ønsker å justere kosten for å få et bedre liv.

Sjøen ble nylig kunde hos O.M. Regnskap og bruker av regnskapsprogrammet Visma eAccounting.

– Det er bare å heise flagget for eAccounting. Regnskapsprogrammet er bra og gjør at jeg sparer penger i driften av Økokrambua. Regnskap var en større utgift tidligere, så dette var for meg et positivt fremskritt, sier han.

– Generelt vil jeg ha tak i alt som kan forenkle og effektivisere driften av virksomheten min. I Visma eAccounting bruker jeg appen og standardløsningene, som inkluderer bankintegrasjon. Samtidig får jeg god hjelp fra Stig-Arild hos O.M. Regnskap om jeg trenger det.

Vil du vite mer om eAccounting og hvordan vi med denne løsningen kan optimalisere regnskapet for deg og din bedrift? Kontakt oss i dag eller les mer her.