Vi holder orden på din økonomi

Visma eAccounting - regnskapsprogram i vekst

Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram som til enhver tid gjør at du raskt og enkelt håndterer og får oversikt over bedriftens økonomi. Programmet er bygget for integrasjon mot bank, slik at transaksjoner blir overført automatisk og banken alltid er avstemt. O.M. Regnskap er Visma Partner.

Visma eAccounting er enkelt både å lære og ta i bruk. Programmet gjør at du på trygt og fleksibelt vis samarbeider med oss i O. M. Regnskap som din regnskapsfører, samtidig som det sikrer og lagrer alt av data. Med ulike moduler og integrasjoner skreddersyr vi en regnskapsløsning tilpasset ditt selskap.

Håndter bedriftens økonomi raskt, trygt og enkelt med Visma eAccounting. Ta kontakt med oss i O.M. Regnskap for en vurdering av om og eventuelt hvordan dette kan passe for deg og din virksomhet.

Visma eAccounting – en komplett løsning for faktura og regnskap
Send fakturaer når som helst, fra hvor som helst. Motta fakturaer elektronisk, godkjenn dem, og la O. M. Regnskap gjøre resten. Ønsker du også å bokføre selv, vil programmet hjelpe deg underveis slik at du både raskt og enkelt kan føre et korrekt regnskap. Vi i O. M. Regnskap kan da avstemme, utføre kontrolloppgaver, svare på spørsmål du som kunde måtte ha og gi deg trygghet for at ting gjøres på rett måte.

Tilbud og ordre:Send og administrer tilbud til dine kunder. Du får komplett oversikt over alle sendte tilbud og deres status. Når tilbudene dine er godkjente, konverterer du dem enkelt til ordre og sender ordrebekreftelse.

E-faktura:Programmet har full støtte for mottak og sending av eFaktura til bedrifter (EHF), samt mulighet til å sende eFaktura direkte til privatkunders nettbank.

Timeregistrering:

Si farvel til dobbeltarbeid og Excel ark. Registrer timer og utlegg mens du er på farten. Og fakturer kundene dine umiddelbart etter at jobben er gjort.


Full økonomisk oversikt:Få oversikt over bedriftens økonomiske status med smarte dashbord. Lag budsjetter og finansielle rapporter. Gi gratis og begrenset tilgang til ansatte og andre.

Bankintegrasjon:Alle transaksjoner kan overføres direkte fra nettbank og over til regnskapsprogrammet. Leverandørfakturaer overføres til nettbanken for betaling. Du får oversikt over inn- og utbetalinger, helt automatisk. Trygt og enkelt.

Kasseintegrasjon:

En rekke kassesystemer har integrasjon mot eAccounting slik at alt salg kommer direkte inn i regnskapet.

Smarte apper:Med gratis apper kan du sende fakturaer, skanne kvitteringer og organisere dine kontakter. Du kan i tillegg få påminnelser for viktige hendelser og oversikt over utestående fakturaer, uansett hvor du befinner deg.

Visma eAccounting er spesielt utviklet for mindre bedrifter, er papirfritt og tilgjengelig både på PC, nettbrett og mobil. Med programmet følger også fri support fra Visma i form av chat, e-post, community eller telefon.

O.M. Regnskap kan som din regnskapsfører enkelt logge seg inn på dine systemer fra vår løsning for å gjøre de oppgavene vi skal utføre. Dermed får du som kunde et mer effektivt, oppdatert og mer oversiktlig regnskap. Som din regnskapsfører vil vi i O.M. Regnskap dermed kunne bruke mer tid på annen oppfølging og rådgivning. 

Kontakt oss i dag!