Image
Text

Vi holder orden på din økonomi


 

Button
Button
Text
Regnskapstjenester


Din verdiskapning og dine utfordringer er vårt fokus.

Gjennom verdiøkende tjenester og rådgivning er vårt mål å bidra til at du lykkes og får mer tid til det du er best på.

Text

Regnskap

Regnskapet er et viktig verktøy for å gi deg bedre innsikt i din bedrifts økonomiske situasjon, noe som igjen gjør det enklere for deg å ta de riktige beslutningene. 

Button
Text

Lønn

Korrekt utført lønnshåndtering, er viktig både for din virksomhet og de ansatte. Utkjøring og riktig rapportering av lønn til rett tidspunkt, er også avgjørende for å forhindre at bedriften blir pålagt straffegebyr fra myndighetene.

Button
Text

Fakturering

Vi sikrer at utformingen på dine fakturaer tilfredsstiller alle nødvendige lovkrav. Dette kan gjøres enten ved at vi lager selve fakturaene for deg eller at vi gir deg tilgang til våre systemer slik at du selv kan utføre faktureringen.

Button
Text

Skattemelding

Alle næringsdrivende må hvert år levere skattemelding. Uansett selskapsform skal skattemeldingen og alle dens skjema/vedlegg leveres elektronisk. 

Button
Text

Rapportering

God rapportering og rapporter som gir godt grunnlag for videre styring av din virksomhets økonomi, er ett av områdene hvor vi som regnskapsfører er en viktig medspiller. 

Button
Text

Årsoppgjør

Årsregnskapet er en oppsummering av årets transaksjoner i virksomheten. Det er viktig at årsregnskapet utarbeides i samsvar med lov og god regnskapsskikk.

Button
Text

Økonomisk rådgivning

God likviditetsstyring og kontantstrøm samt gode budsjett og avviksanalyser gjør at du når dine forretningsmål på enklere og mer effektivt vis. 

Button
Text

Firmaetablering

Skal du starte eller har allerede etablert egen virksomhet? Valg av selskapsform er viktig både ved etablering og organisering av driften.  

Button
Text

Visma eAccounting

Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram som til enhver tid gjør at du raskt og enkelt håndterer og får oversikt over bedriftens økonomi. 

Button
Text

Vi har moderne IT-systemer fra Visma og tilbyr deres automatiserte løsninger som Dokumentsenter, Rapportering og Analyse, Autoinvoice, Autopay, Autocollect, Webfaktura og eAccounting.

Vi følger den teknologiske utviklingen tett opp mot våre kunders fremtidige behov.

Vi har et nært samarbeid med både advokater, revisorer og annen ekspertise om det skulle være behov for ytterligere bistand eller kvalitetssikring.          

Text

O.M. Regnskap AS

 

Adr. Skudenesvegen 1, 4250 Kopervik

Postboks 533, 4291 Kopervik

Tlf: 52 84 64 30

E-post: post@om-regnskap.no

Org nummer: 977 082 811


Personvern og cookies

Text

Kontakt oss

Form2
Fullt navn
This field is required
E-post
This field is required
Melding
This field is required
Send
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon