Image
Text


Enklere og billigere regnskap


 

Button
Button
Text

– Det er bare å heise flagget for eAccounting

Image
Text

Årstein Sjøen, eier/daglig leder av Økokrambua AS.

Text

 

Årstein Sjøen har i flere år gjort fersk og økologisk mat mer tilgjengelig for haugalendinger med sin butikk i Haugesund. Her selger han økologisk produsert mat som frukt og grønnsaker, kjøtt, fisk og ferskt brød fra Stavanger hver fredag. 

 

Kundene er matbevisste personer i alderen 17 til 70, og i følge ham selv vokser kundemassen seg større i takt med tiden. Flere av dem er mennesker som sliter med helsen og som ønsker å justere kosten for å få et bedre liv.

 

Sjøen ble nylig kunde hos O.M. Regnskap og bruker av regnskapsprogrammet Visma eAccounting.

– Det er bare å heise flagget for eAccounting. Regnskapsprogrammet er bra og gjør at jeg sparer penger i driften av Økokrambua. Regnskap var en større utgift tidligere, så dette var for meg et positivt fremskritt, sier han.

 

– Generelt vil jeg ha tak i alt som kan forenkle og effektivisere driften av virksomheten min. I Visma eAccounting bruker jeg appen og standardløsningene, som inkluderer bankintegrasjon. Samtidig får jeg god hjelp fra Stig-Arild hos O.M. Regnskap om jeg trenger det.

Text


Vil du vite mer om eAccounting og hvordan vi med denne løsningen kan optimalisere regnskapet for deg og din bedrift? Kontakt oss i dag eller les mer her.

Text

O.M. Regnskap AS

 

Adr. Skudenesvegen 1, 4250 Kopervik

Postboks 533, 4291 Kopervik

Tlf: 52 84 64 30

E-post: post@om-regnskap.no

Org nummer: 977 082 811


Personvern og cookies

Text

Kontakt oss

Form2
Fullt navn
This field is required
E-post
This field is required
Melding
This field is required
Send
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon