Image
Text

Vi holder orden på din økonomi


 

Button
Button
Text

Aktuelt

Rawhtml
Text

Artikler

Text


O. M. Regnskap åpner papirløst kontor i Haugesund

O. M. Regnskap er i vekst og ekspanderer. Vi etablerer papirløst kontor i 24/7 Bygget i Haugesund 2. september. 

Vi har vært så heldige å få dyktige Inger Åmodt (til høyre) med oss i front for satsingen i Haugesund. Les mer.


Les mer


Noe av det første Claudia Moya-Lie gjorde, var å velge O.M. Regnskap som sin samarbeidspartner på regnskap

Claudia Moya-Lie startet som daglig leder i Haugesund Stevedoring AS i januar 2018. Siden den gang har hun hatt ansvaret med å organisere og bygge opp virksomheten på Husøy i Haugesund. Les hva hun vektla når selskapet skulle finne ny samarbeidspartner på regnskapssiden.


Les mer

Text

Saga Subsea og Einar Tollaksvik har valgt O.M. Regnskap som sin samarbeidspartner

Saga Subsea, etablert i 201, leverer tjenester til subseaindustrien og har et mål om å være en «a One-Stop-Shop for the rental equipment a subsea contractor or vessel owners would require». Saga Subsea har kontorer på Killingøy, Gran Canaria og i Kopervik, og er en Gaselle-bedrift som leverer tjenester i store deler av verden, uansett der kunden er. 


Les mer

Text

Nystartet eller i startgropa?

Gjør de rette tingene i rett rekkefølge og riktig første gang – få mer tid til det du brenner for. 

Les mer

Text

Tjener man på å sette seg mål?

Det er ikke bare innen idrett eller i store bedrifter det er mye å hente på å blinke seg ut noen mål og legge en god plan for hvordan målene skal nås. Det er avgjørende at målene som settes må være riktige og viktige for akkurat din virksomhet. 

Les mer

Text

Hacket frisør

Frisørsalong ble hacket  og presset for 40.000 kroner.

Da en av de ansatte åpnet en e-post som utga seg for å komme fra pakkeleverandøren UPS, låste samtlige datamaskiner hos frisøren seg. 

Les mer

Text

Hva er vitsen med medarbeidersamtaler?

Dine medarbeidere og ansatte er virksomhetens viktigste ressurs. Er medarbeidersamtalen en tidstyv eller en viktig faktor med hensyn til trivsel, utvikling og bunnlinje? Vi i O. M. Regnskap har kompetansen og verktøyene som sikrer konstruktive medarbeidersamtaler for å stake ut rett kurs for fremtiden. 

Les mer 


Visma eAccounting - regnskapsprogram i vekst

Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram som til enhver tid gjør at du raskt og enkelt håndterer og får oversikt over bedriftens økonomi.

O.M. Regnskap er Visma Partner. 

Les mer


Gode regnskapsløsninger for frisør- og velværebedrifter

Med våre løsninger og muligheter for mer effektivt og automatisk regnskap, er bedrifter innen frisør- og velværebransjen et satsningsområde for oss i O. M. Regnskap.

Les mer

Text

Ny kasselov – hva betyr det for deg?

Loven stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg.

O. M. Regnskap har oversikt og kan gi råd om valg av nytt kassesystem. I løpet av 2018 må bokføringspliktige bedrifter ha et system som tilfredsstiller de nye lovkravene. Loven skal bidra til å bekjempe svart økonomi.

Les mer

Text

Lei av reiseregninger? - løsningen er digital 

Er du lei av å skrive reiseregninger og holde orden på kvitteringer og reiste kilometer under og etter bedriftsreiser? O.M. Regnskap tilbyr en digital, mobil og nettbasert løsning som gjør føring av reiseregninger både enkelt, praktisk og oversiktlig. Du kan håndtere utlegg, kjøregodtgjørelse og reiseregningen direkte på mobil, nettbrett eller PC. 

Les mer

Text

Arbeidsmiljøundersøkelse som skaper merverdi

Bunnlinjen påvirkes av ansattes trivsel, meninger om arbeidsmiljøet og hvordan det bør utvikles. Ledere bør også være opptatt av arbeidsmiljø med utgangspunkt i at de ansatte er virksomhetens viktigste ressurs og i mange tilfeller også den største kostnaden. 

Les mer

Text

Invitasjon til bransjetreff - Frisør og velværebransjen

Lyst på mindre hodebry? Vi satser mot frisør- og velværebransjen med våre løsninger og muligheter for mer effektivt og automatisk regnskap. 

Les mer

Text

Krevende å være en leder?

Er det å være leder en ting eller kan det være mye forskjellig? Er det forskjell på sektorer og bransjer og ikke minst er det forskjell innad i disse? Hva kreves for å være leder og er det ulike krav i virksomheters faser og hvilke konjunkturer man befinner seg i?

Les mer.

Text

O.M. Regnskap AS

 

Adr. Skudenesvegen 1, 4250 Kopervik

Postboks 533, 4291 Kopervik

Tlf: 52 84 64 30

E-post: post@om-regnskap.no

Org nummer: 977 082 811


Personvern og cookies

Text

Kontakt oss

Form2
Fullt navn
This field is required
E-post
This field is required
Melding
This field is required
Send
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon